Point 65 SeaCruiser Visa större

Point 65 SeaCruiser

Ny produkt

Point 65 SeaCruiser

Mer detaljer

7-10 dagars leverans

17 999,00 kr inkl.

Lägg till i önskelistan

Mer information

Upptäck SeaCruiser – upplev SeaCruiser
Point 65 SeaCruiser är lika lämplig för vardagspaddling som äventyrsexpeditioner. En fullfjädrad, mycket bekväm och stabil havskajak i polyethen som ger instegspaddlaren en omedelbar känsla av trygghet liksom äventyraren i blåsväder. 

SeaCruiser är mycket lättdriven och kursstabil vilket kommer väl till pass under långa paddelturer. Point 65s signum, det avfasade fördäcket, ger möjlighet till effektiva och skrovnära paddeltag.

Med sin avancerade 3-lagers sandwichkonstruktion är SeaCruiser en exklusiv och välutrustad högkvalitetskajak med suverän kvalitet och fint detaljarbete.
 
Point 65s mycket bekväma och funktionella ryggstöd är standard, liksom dubbla fikaluckor separerade med ett skott och två stora oval lastluckor i för och akter. Sittbrunnen är rymlig med inbyggda, vadderade lårstöd samt sittdyna som standard på den bekväma, ergonomiskt formade sitsen.
Även skedda och Point 65s nya innovativa fotpedalsystem ingår som standard. Ett mycket effektivt och funktionellt roder erbjuds som extra tillbehör.

Det svagt V-formade skrovet ger SeaCruisern, förutom god stabilitet, även god manöverförmåga vilket gör den oerhört kul att paddla i grov sjö och surf. 3-lagers konstruktionen gör den styv, stark och lätt.

SeaCruiser - expeditionskajak för vardagsbruk.
Mått&Vikt

Längd: 525 cm
Bredd: 58 cm
Vikt: 26 kg

Kapacitet: 165 kg
Total volym: 380 l
Sittbrunn: 83x46 cm

Förlucka: 44x26 cm
Akterlucka: 44x26 cm
Day Hatch: 15x15 cm

Roder: Ja
Skedda: Ja
Garanti: 2 år

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Point 65 SeaCruiser

Point 65 SeaCruiser

Point 65 SeaCruiser