Tequila! GTX Angler Tandem Visa större

Tequila! GTX Angler Tandem

Ny produkt

Tequila! GTX Angler Tandem

Mer detaljer

7-10 dagars leverans

16 999,00 kr inkl.

Lägg till i önskelistan

Mer information

Den mest mångsidiga sit-on-top kajaken för fiske. Tequila! Angler är en modulär fiskekajak som du kan bära med ett leende på läpparna, transportera bak i de flesta bilar samt förvara i vindsförådet, källaren eller under sängen.

Tequila! Angler tas isär och sätts ihop på några sekunder tack vare det patenterade Snap-Tap systemet. Kajaken är en trygg, stabil och slitstark fiskekajak. Denna 4,15 meters kajak bär 240 kg och väger 35 kg, för god kurstabilitet är Tequila Angler! utrustad med en extra monterad fena som förlänger köllinjen.

Fiskekajak för en eller två, allt i ett
Tequila! GTX Angler Tandem har tre sektioner. Knäpp av mitt-sektionen så får du en fullutrustad fiskekajak för 1 person. På några sekunder kan du knäppa in mitt-sektionen igen och Tequila! förvandlas till en tvåmanskajak. En unik flexibilitet.

Utrustad för fiske
Tequila! Angler är utrustad men flera funktioner som är ”måsten” för kajak sportfiskaren.
Från sjöar och älvar till öppet hav, har denna kajak inga gränser. Både Solo versionen och den extra mitt-sektionen levereras utrustade med spöhållare. Två av dessa är integrerade bakom sitsen och en sitter i en däckmontering framför paddlaren. Den däckmonterade spöhållaren kan bytas ut mot vilket annat kompatibelt tredje parts hårdvara som helst.
Dessutom är Tequila! Solo Angler såväl som mitt-sektionen utrustade med extra däckmonteringar dit paddlaren kan fästa ytterligare utrustning.

Ultimat sittkomfort
Tequila! Angler är utrustad med en helt ny sits med inbyggd AIR-funktion. Med hjälp av en handpump kan du pumpa upp sitsen i svanken för extra stöd och komfort.
 

Prisbelönad innovation & design

Tequilan! har fått mycket uppmärksamhet och har vunnit ett flertal priser för sin unika innovativa design och konstruktion. Popular Science, väldens största populärvetenskapliga tidskrift utnämnde Tequila! till "Best of What's New Award 2010". ISPO som arrangerar den största sportfackmässan i världen utnämnde Tequila till finalist i deras "Brand New Award". Även designvärlden har uppmärksammat Tequilas formgivning med Red Dot Award!

Mått&Vikt

Längd: 416 cm
Bredd: 75 cm
Vikt: 35 kg

Vikt per sektion: ca 11 kg
Kapacitet: 240 kg

Längd försektion: 166 cm
Längd mittsektion: 163 cm
Längd aktersektion: 169 cm

Ryggstöd: AIR Seat
Garanti: 2 år

 

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Tequila! GTX Angler Tandem

Tequila! GTX Angler Tandem

Tequila! GTX Angler Tandem