Tequila! GTX Angler Solo Visa större

Tequila! GTX Angler Solo

Ny produkt

Tequila! GTX Angler Solo

Mer detaljer

7-10 dagars leverans

9 999,00 kr inkl.

Lägg till i önskelistan

Mer information

Den mest mångsidiga sit-on-top kajaken för fiske. Tequila! Angler är en modulär fiskekajak som du kan bära med ett leende på läpparna, transportera bak i de flesta bilar samt förvara i vindsförådet, källaren eller under sängen.

Tequila! Angler tas isär och sätts ihop på några sekunder tack vare det patenterade Snap-Tap systemet. Kajaken är en trygg, stabil och slitstark fiskekajak. Denna nästan 3 meters kajak bär 120 kg och väger 22 kg, trots sin korta längd behåller du god kurstabilitet tack vare den extra monterade fenan som förlänger köllinjen

Fiskekajak för en eller två, allt i ett

Tequila! GTX Angler Solo är kompatibel med Tequila! Mid-section. Knäpp in denna extra mittsektion och gör din Tequila! Solo till en Tandem. Ökad prestanda, bärkraft, utrymme och allmänt skoj.

Utrustad för fiske

Tequila! Angler är utrustad med flera funktioner som är "måsten" för kajak sportfiskaren. Från sjöar och älvar till öppet hav, har denna kajak inga gränser. Både Solo versionen och den extra mittsektionen levereras utrustade med spö hållare. Två av dessa är integrerade bakom sitsen och en sitter i en däckmontering framför paddlaren. Den däckmonterade spö hållaren kan bytas ut mot vilket annat kompatibelt tredje parts hårdvara som helst. Dessutom är Tequila! Solo Angler såväl som mittsektionen utrustade med extra däckmonteringar dit paddlaren kan fästa ytterligare utrustning.

Ultimat sittkomfort

Tequila! Angler är utrustad med en helt ny sits med inbyggd AIR-funktion. Med hjälp av en handpump kan du pumpa upp sitsen i svanken för extra stöd och komfort.

Prisbelönad innovation & design

Tequilan! har fått mycket uppmärksamhet och har vunnit ett flertal priser för sin unika innovativa design och konstruktion. Popular Science, världens största populärvetenskapliga tidskrift utnämnde Tequila! till "Best of Whats New Award 2010". ISPO som arrangerar den största sportfack mässan i världen utnämnde Tequila! till finalist i deras "Brand New Award". Även designvärlden har uppmärksammat Tequilas! formgivning med Red Dot Award!

Mått & Vikt

Längd: 295 cm

Bredd: 75 cm

Vikt: 22 kg

Vikt per sektion: ca 11 kg

Kapacitet: 120 kg

Längd försektion: 166 cm 

Längd aktersektion: 169 cm

Ryggstöd: AIR Seat

Garanti: 2 år

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Tequila! GTX Angler Solo

Tequila! GTX Angler Solo

Tequila! GTX Angler Solo