klicka här för bokning

Våra kajaker

I vår uthyrning har vi endast kvalitetskajaker. Hyr du kajak av oss ska vi förhoppningsvis hitta en som passar just dig.

Priser

Vi har två "barnkajaker" i vår uthyrning. Den ena kajaken kräver en personlängd på minst 120 cm och den andra en längd på minst 140 cm. Priset för att hyra en "barnkajak" är 220 kr/dag.

Prislistan är anpassad och reglerad efter privatmarknaden. Företag är välkomna att kontakta oss för prisoffert. Vi skräddarsyr konferenspaddlingen/ företagsaktiviteten utifrån Era förutsättningar och önskemål! Vi samverkar med ett flertal konferensanläggningar i närområdet.

I övrigt gäller nedanstående priser.

Hyra av enmanskajak

Pris

*Halvdag

350 kr

1 dag/dygn

500 kr

2 dygn

900 kr

3 dygn

1200 kr

4 dygn

1600 kr

1 vecka

2100 kr

* Sista-minuten-bokning, gäller endast vid lediga kajaker. Max 3 timmar.

Hyra av tvåmanskajak

Pris

*Halvdag

400 kr

1 dag/dygn

600 kr

2 dygn

1000 kr

1 vecka

2 900 kr

* Sista-minuten-bokning, gäller endast vid lediga kajaker. Max 3 timmar.

Betalning

På plats kan ni betala med kontanter, kort eller via Swish (Swishnr 0709560850). Det går även bra att i förväg betala in på vårt bankgiro 5770-6780.

Legitimation ska uppvisas.

Följande ingår i priset vid kajakhyra

Kajak, flytväst, paddel, sittbrunnskapell, svamp, pump (minst en per sällskap), sjökort över området runt Onsala samt en kortare instruktion. 

Det går även bra att hyra våtdräkt.

Bokning

Klicka här för bokning. Bokningen är bindande. Skulle du få förhinder är det mycket viktigt att du meddelar oss så snart som möjligt.

Butik: 0300-569300

Villkor

All uthyrning sker på egen risk. Vi förbehåller oss rätten att neka uthyrning om vi anser att kunden är för oerfaren för det rådande, och väntade vädret, eller att kunden på annat sätt utsätter sig för en risk. 

Flytvästen skall alltid användas vid paddling. 

Planerad färdväg ska lämnas före avfärd. 

Om försening uppstår av någon anledning är det mycket viktigt att du meddelar oss snarast möjligt. 

Vid tillbakalämnandet skall kajaker och utrustning vara rengjorda och spolade med sötvatten. Kunden ansvarar för eventuella skador. Skador och förlorad utrustning skall anmälas och ersättas till självkostnadspris. 

Kontrollera vad er hem- eller allriskförsäkring täcker innan ni hyr kajak. Våra försäkringar skyddar inte dig.

Att tänka på

Lyft alltid kajakerna upp på land. Att dra en kajak över stenar ger den svåra repskador. 

Packa ömtåliga saker i plastpåsar, de flesta luckor är täta men vi kan inte garantera att det inte kommer in något vatten vid t.ex. en kapsejsning. Det går även bra att köpa vattentäta påsar. 

Kan man inte kamraträddning eller solouppgång (med flottör) skall man inte paddla längre från land än att man med lätthet kan simma med kajaken till grunt vatten. Vad man är kapabel att göra beror mycket på vattnets temperatur. 

Se till att lämna alla "måsten" och bekymmer och njut av din paddling till fullo.

Respektera naturskydd, naturreservat, säl- och fågelskyddsområden. Vet ni inte vad som gäller, fråga eller läs mer om detta under avsnittet kajakvatten.

Gottskärs Kajak » Bankgiro: 5770-6780 » E-post: info@gottskarskajak.se » En upplevelse för alla

Klicka här för bokning