Betalningsalternativ
Här kan du för närvarande välja mellan följande betalningssätt:
1) Bank/Kreditkort, 2) Postförskott, 3) Faktura

1) Bank/Kreditkort
För att du ska kunna handla med kreditkort måste du ange din mantalsskrivna adress (där du är folkbokförd), ditt kortnummer, när kortet går ut, ditt personnummer och ditt för- och efternamn. Av säkerhetsskäl levererar vi endast till mantalsskriven adress vid kortbetalning.

Vi tar inte emot American Express, Diners eller utländska kreditkort.

Kontroll av kortet kommer att göras av vår samarbetspartner payson som kontrollerar att kortet är giltigt och att beloppet finns tillgängligt. Beställningen är genomförd när du får ett ordernummer. I samband med detta får du även en mailbekräftelse. Din bank har nu reserverat köpebeloppet på ditt kort för köp hos oss. Det är först när vi skickar varan som vi drar pengarna från ditt konto. Inte innan.

2) Postförskott
Postförskott innebär att du betalar vid leverans (hempaket) eller vid uthämtande av varor (postpaket). Om du har valt att betala mot postförskott och varan skickas direkt till din hemadress ska du betala postförskottsbeloppet direkt till speditören. Betalning sker då kontant eller med postväxel. Belopp över 10 000 kronor som levereras med hempaket kan endast betalas med postväxel utställd till Posten Logistik AB. Hämtar du ut varorna på Posten kan du välja Postkontorets betalsätt. Vi tar ut en avgift för postförskott, för närvarande 89 kronor.

OBS! Tyvärr kan vi inte erbjuda postförskott på belopp över 15 000 kronor. Vi rekommenderar istället betal-, kreditkort och faktura.


3) Faktura
Privatperson, när du bekräftat din beställning skickas din faktura för betalning, vi levererar varorna omgående efter att fakturan är betald och pengarna finns tillgängliga på vårt konto.

Vid val av faktura som betalningsmedel tillkommer en extra avgift om 25 kronor inklusive moms.

Företag, vänligen kontakta företagsavdelningen på 0709-560850 för era villkor.

Moms
Priserna beräknas med moms på 25% för kunder inom EU. För kunder utanför EU ex Norge visas priserna exkl moms (dessa priser gäller endast om vi exporterar varorna till kund)